Malwarebytes Version 3

Discussion of Anti-Virus, Anti-Spyware, Firewalls, OS patches, and all matters relating to the securing our computers.
Post Reply
nyc50
Posts: 191
Joined: March 11th, 2010, 1:00 pm
Location: Stroudsburg

Malwarebytes Version 3

Post by nyc50 » December 14th, 2016, 9:30 pm

I have the new version of malwarebytes installed for several days now. It it a premium version as I purchased when you could still get a lifetime license. So far working without any problems. Just wondering if anyone else has installed it yet and what their opinion is. Especially of course from WD

User avatar
wd
Site Admin
Posts: 4046
Joined: March 11th, 2010, 1:00 pm
Location: Pa
Contact:

Re: Malwarebytes Version 3

Post by wd » December 15th, 2016, 2:38 pm

did you pay for the anti exploit to cause there is a diff
the Malwarebytes updates itself but it is still clean up after the fact where anti exploit is stopping live

nyc50
Posts: 191
Joined: March 11th, 2010, 1:00 pm
Location: Stroudsburg

Re: Malwarebytes Version 3

Post by nyc50 » December 15th, 2016, 2:59 pm

I have the full premium license version so according to their website I should not have to pay any extra since all features run live

User avatar
wd
Site Admin
Posts: 4046
Joined: March 11th, 2010, 1:00 pm
Location: Pa
Contact:

Re: Malwarebytes Version 3

Post by wd » December 15th, 2016, 3:06 pm

That program is a separate install the only diff I can think of mine says corporate
so I would check for the anti exploit in the system tray

nyc50
Posts: 191
Joined: March 11th, 2010, 1:00 pm
Location: Stroudsburg

Re: Malwarebytes Version 3

Post by nyc50 » December 15th, 2016, 6:10 pm

web,exploit,ransom and malware protection are all ON

User avatar
wd
Site Admin
Posts: 4046
Joined: March 11th, 2010, 1:00 pm
Location: Pa
Contact:

Re: Malwarebytes Version 3

Post by wd » December 16th, 2016, 10:36 am

OK not what I was looking for but if your good with that ;)

nyc50
Posts: 191
Joined: March 11th, 2010, 1:00 pm
Location: Stroudsburg

Re: Malwarebytes Version 3

Post by nyc50 » December 16th, 2016, 1:22 pm

really not sure what you mean. My malwarebytes premium all sections -web,ransom,exploit,and malware protection are ALL running resident Live

User avatar
wd
Site Admin
Posts: 4046
Joined: March 11th, 2010, 1:00 pm
Location: Pa
Contact:

Re: Malwarebytes Version 3

Post by wd » December 16th, 2016, 1:38 pm

OK
I have an Malwarebytes icon & anti exploit icon with mine both separate animals but again mine says corporate

nyc50
Posts: 191
Joined: March 11th, 2010, 1:00 pm
Location: Stroudsburg

Re: Malwarebytes Version 3

Post by nyc50 » December 16th, 2016, 3:02 pm

could be the difference. No idea but if you go to their site it seems to clearly state that with the full premium version all components run live. Unless you never removed the copy of anti-exploit that you had before version 3. I did.

Post Reply

Return to “Securing Your System”